top of page

VILKÅR OG BETINGELSER FOR BRUK AV SMERTENETTVERK.NO

E-post

På nettsiden har du mulighet til å kontakte nettverket via et kontaktskjema. Når du har sendt en melding vil navn, e-postadresse (dersom du ønsker svar på din henvendelse) og hva du skriver om i meldingen bli lagret. Det er derfor viktig at det ikke opplyses om sensitiv informasjon eller personopplysninger i e-posten, for eksempel fødselsnummer eller helseopplysninger.

 

Henvendelser med helse- eller personopplysninger skal ikke sendes på e-post til Norsk Smertesenternettverk. Slike spørsmål

skal rettes til fastlege eller ved direkte henvendelse til en tverrfaglig smerteklinikk per telefon, ikke på epost. Vi ber om at dette overholdes for å hindre at helse- og personopplysninger publiseres og at sensitive opplysninger sendes til uvedkommende.

Du kan sende andre spørsmål med e-post gjennom vårt kontaktskjema. Du kan sende e-post direkte til de fleste tverrfaglige smerteklinikker.

Lenker til ekst​​erne nettsider

På nettstedet er det lenker til andre organisasjoner og virksomheter. Betingelsene på dette nettstedet omfatter ikke andre nettsteder. Når du besøker andre nettsteder må du forholde deg til retningslinjene som gjelder for det aktuelle nettstedet.

 

Lagring av besøksstatistikk​​

Nettstedet lagrer trafikk/besøksstatistikk. Statistikken viser hvor mye hvert enkelt område av nettsiden blir besøkt. Vi kan ikke spore din bruk av nettstedet tilbake til deg som enkeltperson. Eksempler på informasjon som lagres er antall besøkende på de ulike sidene, hvilke nettsteder de kommer fra, hvor lenge de er på nettsiden og hvilke nettlesere som brukes. Informasjonen som lagres brukes slik at nettsidens tilbud og innhold stadig kan bli bedre og videreutvikles.

Medisinsk informasjon

Den medisinske informasjonen som ligger på smertenettverk.no er kvalitetssikret av smertenettverkets styringsgruppe.

Vi lenker også til andre eksterne nettsteder. Norsk Smertenettverk har ikke ansvar for innholdet på disse eksterne sidene.

Domenenavn

Norsk Smertenettverk benytter domenenavnenet smertenettverk.no og har https://smertenettverk.no som URI (URL) til sin hjemmeside.

bottom of page