top of page

Nettverk vokser med videomøter

Mange arbeidssteder har gjennomgått en ganske omfattende snuoperasjon ved å raskt legge om virksomheten til videokonsultasjoner over den siste perioden, og på mange måter har dette også framtvunget et slags gjennombrudd for nettverksarbeid.

Der terskelen tidligere kanskje har vært høy på grunn av prioriteringer av ressursbruk og reiselogistikk, viser det seg nå at å organisere større nettverksmøter virker mer gjennomførbart når deltakerne bare kan klikke seg inn på en lenke fra sitt eget lokale kontor eller møterom.

Et eksempel på et slikt nettverk som har fått drahjelp av denne nye situasjonen, er Nasjonalt nettverk for smerte- og avhengighetsmedisin. Det åttende møtet i nettverket ble arrangert 11.juni med innlegg fra Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet, og samlet 11 tverrfaglige smerteklinikker med sine assosierte leger innen rus og avhengighetsmedisin fra tilsammen 38 ulike steder i landet. Nettverket møtes flere ganger i året for å belyse og diskutere viktige saker relatert til adekvat behandling av medikament- eller rusmiddelproblem og av smerteproblem.

Siste innlegg
Arkiv
bottom of page